ISPOVEST ODBEGLE MLADE: Ona je ostavila verenika pred oltarom, a razlog će vas razbesneti

Noćna mora svakog mladoženje je dolazak pred oltar i saznanje da se njegova druga polovina nije pojavila. Na jednom sajtu svi koji su se predomislili u poslednjem trenutku i odlučili da ne dođu na svoje venčanje otkrili su zašto su postupili na taj način.

Ovo su njihove priče.

– Ostavila sam verenika pred oltarom. Bila sam u venčanici, spremna da odem do crkve, kada sam shvatila da ipak ne mogu. Jednostavno sam se uplašila – priznala je jedna devojka i dodala da je njen nesuđeni suprug kasnije upoznao divnu ženu sa kojom je bio srećan.

Neki su pisali kako znaju nekoga ko je ostavljen na dan venčanja.
– Tip kog znam je to uradio. Njegovi prijatelji su mu od početka govorili da ona nije za njega i da je toksična osoba. Na dan venčanja imali su poslednju intervenciju, a on je konačno odlučio da će ju ostaviti – ispričao je jedan korisnik.

– Na dan venčanja, moj prijatelj je čekao svoju verenicu pred oltarom i znojio se kao ludak. Moji prijatelji i ja smo mislili da će se onesvestiti. A onda je počelo… Zaljuljao se napred, pa nazad, a onda se polako počeo povlačiti. Pogledali smo se i znali šta namerava da učini. Krenuo je na bočna vrata. Neke zvanice su to primetile i počeli su da se migolje. Moji prijatelji i ja krenuli smo za njim. U jednom trenutku pomislio sam da mu je samo trebalo malo vazduha. Ali ne. Krenuo je pravo prema automobilu – otkrio je prijatelj jednog odbeglog mladoženje.

Izvor: www.kurir.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *