TRPELA MALTRETIRANJE I PRE NEGO ŠTO JU JE PREBIO!

Luka je, kako tvrdi dobro obavešten izvor duže vreme ponižavao Natašu, a najviše je to voleo da radi kad su u krugu svojih najbližih prijatelja

Fizičko nasilje, koje je pop zvezda Nataša Bekvalac doživela od svog supruga Luke Lazukića, krajnja je posledica psihičkog maltretiranja, koje je ona već duže vreme preživljavala u braku.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

Naime, iako je za javnost izgledalo da Nataša živi u bajci, sada se otkrivaju detalji koji govore upravo suprotno. Luka je, kako tvrdi dobro obavešten izvor duže vreme ponižavao Natašu, a najviše je to voleo da radi kad su u krugu svojih najbližih prijatelja.

– Stalno je imao potrebu da joj to radi, bez ikakvog razloga. Nataši se to nije dopadalo, a još kada je videla da se to ponavlja, uopšte joj nije bilo svejedno. Jednom prilikom su izašli u poznati beogradski restoran i na samom ulazu Luka je sreo svog prijatelja sa suprugom. On im se javio s osmehom, a potom je Luku upoznao sa svojom lepšom polovinom i pohvalio se da mu je žena nedavno doktorirala. Lazukić je na to odgovorio: “Ovo je moja žena. Pevačica iz kafane u koju svako može da uđe”, nakon čega je nastao muk – opisuje scenu naš izvor i dodaje:

 

– Svima je bilo vrlo neprijatno. I Nataši i Lukinim prijateljima. Bekvalčeva je karijeru izgradila odavno, a niko od njih nije mogao da poveruje da njen muž priča tako ružno o njoj i tako je predstavlja ljudima. Ona je to tada prećutala jer nije želela pred ljudima da se raspravlja, a i kako je kasnije priznala, bila je toliko šokirana da nije uspela da odreaguje – ističe izvor.

 

Kasnije su se nekoliko puta ponovile slične stvari, a kako je vreme teklo, Nataši je bilo sve teže i teže. Ipak, bila je trudna i mislila je da će sve to proći kad dođe beba. Nažalost, situacija je od loše prerasla u još goru.

Luka, s druge strane, tvrdi da je svoju ženu voleo do pre pet dana, sve dok ga nije prijavila za nasilje. Od tada je, kako kaže, ne voli, ali tvrdi da je nije tukao. Lazukić, naime, tvrdi i da je Bekvalčeva sama sebi nanela povrede, kao i da je on taj koji je sve vreme finansirao njihov zajednički život, te da su problemi počeli onog trenutka kada je supruzi saopštio da moraju smanjiti svoje hirove zbog finansijske situacije.

Izvor: kurir.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *